Старши треньорът на Левски Тони Здравков коментира след загубата от Сливен в мач от 15-ия кръг на А група, че полусезонът за столичани е бил твърде колеблив. „Сините” записват един от най-слабите си сезони в цялата си история, като в момента заемат пето място с актив от 26 точки.

„Загубихме три точки. Много ме е яд, защото хората които дойдоха от София и ни подкрепяха до последния момент бяха убедени, както и самите нас, че днес ще спечелим и ще запази мястото си в челото”, коментира Здравков.

Започнахме много бавно мача. Въпреки всичко през първото полувреме контролирахме ситуацията на терена. Изпуснахме положения и да решим мача още през първата част. През второто полувреме се повтори същата ситуация. Искам да поздравя отбора на Сливен с победата днес."

"След като загубихме, значи хората, които за влезнали не са влезнали на ниво. Умората си каза думата. От там дойдоха грубите грешки – от умората. След като не можем да вкараме, нормално е да загубим. Домакините изглеждаха по-агресивни, защото те играеха на контраатака, а когато играеш така атаките са по бързи. НИе обаче атакувахме повече. Мога да кажа, че грешките пред двете врати бяха фатални и решаващи за крайния резултат в мача. В момента едва ли мога да дам конкретна оценка за полусезона, но мога да кажа, че той беше много колеблив”, каза още наставникът на „сините”.