Шефът на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов заяви за Гонг, че ще накаже отговорните за днешния протест на базата на тима в Панчарево. Както е известно, футболистите излязоха с известно закъснение за тренировка, както и с обърнати и извадени джобове, което метафорично означаваше, че те са празни.

„Ще накажа отговорните за този акт, ако ще това да са всички играчи. Забавяне има от няколко дни, тъй като трябваше да се плати до 22 януари. Днес сме 23-и януари, какво толкова, един ден? Проблемът е, че от 10 дни съм в Англия, но утре си идвам. Ще се видя с играчите и треньорите в Испания, където отивам за мачовете. Пак казвам проблеми няма. Забавена е единствено прословутата премия за победата над Левски, но и тя скоро ще бъде изплатена."

Като знак на обида от действията на "червените" играчи, Александър Томов се закани да извади на показ и обяви всички заплати и възнаграждения, които футболистите взимат. Шефът на ЦСКА няма да може да се засече утре с отбора, тъй като пристига след отпътуването на "армейците" за Испания.