Полузащитникът на Ботев Пловдив Тодор Тимонов заяви, че той и съотборниците му не са притеснени от изгубените точки в мача срещу Спартак Варна.

Халфът взе участие на пресконференцията преди мача със Сливен, заедно с Петър Хубчев. Капитанът на "канарите" в първите два мача увери, че отборът тръгва за града на стоте воеводи с единствената мисъл за победа.

Ето какво каза Тимонов: "Друг резултат, освен победа не ни устройва, все пак всички знаем каква е целта пред отбора. Нямаме право на грешка, но дори и да допуснем такава има къде да я поправим, тъй като все още сме в началото на първенството. Едно равенство вкъщи не може да ни обърка сметките. Нормално е да не спечелиш в 1-2 мача, не можем да бием във всички 27 мача. Всичко зависи от нас, ако покажем добра игра в Сливен ще се поздравим с победата. Настроение в отбора има, никой не прави трагедии от равния със Спартак Варна. Ако имахме малко повече шанс, щяхме да вземем мача и нямаше да си ги говорим тези неща сега."

"Не знам дали съм от лидерите на отбора, защото аз също съм млад футболист, другата седмица ставам на 25 години. Нормално е да имам повече игрови опит, защото вече натрупах доста мачове. Според мен нивото на футболистите в нашия отбор е почти изравнено. Разликата идва от изиграните минути на всеки един от нас. Някои от момчетата все още са зелени, но те тепърва ще се изграждат като състезатели.", каза още Тимонов