Председателят на Управителния съвет на Локомотив (Дряново) Тодор Георгиев, по-известен като диджей Теди Джорджо, депозира оставката си пред ръководството на третодивизионния клуб. Заедно с него това направи и бившият национал на България и настоящ помощник на Стойчо Стоев в Лудогорец - Станислав Генчев, който е член на УС на клуба.

“На сила хубост не става, на човек на сила можеш да му вземеш, но на сила не можеш да му дадеш”, написа във "Фейсбук" огорченият Тодор Георгиев.  
"Ние сме до тук - Тодор Георгиев и Станислав Генчев. За близо три години показахме какво можем, дори и без пари. Благодарим за доверието на всички наши приятели, футболни хора, организации, фирми, от Дряново и страната за подкрепата и помощта през тези години! Благодарим на целия УС, на главният счетоводител на клуба, на PR отдела и на треньорския щаб за себераздаването, положения труд и отговорността за децата и развитието на ДЮШ. Магията наречена Локо Дряново, ще остане в историята на Дряново и българският футбол, като клуб с най-ниския бюджет на Трета Лига за всички времена, останал в групата. Пожелаваме успех на новото ръководство на клуба!", добави Теди Джорджо.

Публикуваме текста в депозираната оставка без редакторска намеса:

Уважаеми г-н Янков, 
Уважаеми Господа, 
Уважаеми съграждани,

Футболът е колективна игра, в която трябва да има феърплей и спазване на правила. Нашият екип, по време на участието ни в управлението на ФК „Локомотив 1927” Дряново в периода 2016-2019 година, промени много неща в дряновската футболна школа, стабилизира клуба, разви детско юношеската школа, а мъжкия представителен отбор след 7-години в „А” окръжна група се завърна в Трета Лига и показа европейски стандарти в работния процес. Винаги сме апелирали и показвали прозрачност в действията си и за всяко едно действие сме информирали дряновската общественост и местната власт.

Всичко, което сме направили за тези близо три години във ФК „Локомотив 1927”-Дряново, е било безвъзмездно от целия екип на УС, с цел привличане и развитие на младите хора и децата в Дряново към спорта и завръщане на феновете на стадиона. Рекламата, която получава град Дряново в национален мащаб, като спортна и туристическа дестинация,  благодарение на успешните домакинствата на детските турнири, кампове, футболните мероприятия и успехите на нашия клуб, никак  не е маловажна за нашия град.

Уважаеми колеги, искаме да Ви благодарим както на вас, така и на момчетата от мъжкия представителен отбора затова, че въпреки тежките финансови условия и трудности, заедно успяхме да постигнем резултати, които другите не очакваха: стабилност и добра организация в клуба, добри постижения при детско-юношеската школа и оставане на мъжкия представителен отбор в Трета лига. 

В тази връзка, след направения анализ на случилото се досега, ние считаме, че е редно да  подадем оставка и го правим с поемане на пълната отговорност на случилото се в клуба. Информацията, която получихме от частен разговор на кмета на Община Дряново с част от ръководния екип на клуба, които изпратихме да разговаря с кмета е, че мъжкият представителен отбор не може да разчита на помощ от Общината, докато председател на ФК „Локомотив“ е Тодор Георгиев. Това е отбора на Дряново, за нас той е на първо място. След подаване на моята оставка искрено се надяваме, Община Дряново да преосмисли решението си и да задържи отбора в  Трета Лига. Това са сериозни аргументи, обосновали  в голяма степен  нашето решение да подадем оставка от  ръководния екип на клуба в името на неговото развитие и по-добро бъдеще. 

Благодарим на всички, които ни подкрепяха морално и финансово. Благодарим на целия екип и треньорския щаб за всеотдайността и положения труд. Това, което завещаваме на следващия ръководен екип на клуба, е стабилност в клуба и подсигурени екипировки, топки и спортни аксесоари и най важното - собствен транспорт. Пожелаваме  успех на отбора и всички юношески гарнитури, на новия председател и новото ръководството на клуба.