Треньорът на Левски Станимир Стоилов отбеляза, че основните му футболисти взели участие в контролата с Академик са вложили повече усилия от планираното. „Бях предупредил през първата част да играем като на тренировка, с повече настроение. Прекалено бързо искахме да завършим атаките, но губехме топката и се наложи футболистите за тичат повече от необходимото”.

„Добри прояви на част от младите футболисти през второто полувреме. Имаше и други, които не се справиха толкова добре. Нормално е спортната форма на младите играчи да варира”, продължи Стоилов.

„Бензукан се справи прилично като десен бранител. До мача има много време и ще решаваме, кого да пуснем на този пост”, заяви треньорът на „сините”.

„Пропуските са слабост, която се опитваме да отстраняваме. Джайеоба вкара гол и направи няколко пропуска, типично в нашия стил”, сподели след контролата Мъри Стоилов.

Наставникът на Левски отново отбеляза, че от днес са стартирали разговорите за желаните от него бразилски футболисти, но подчерта, че това не е от неговата компетенция.

„Те играят в много по-различно първенство от нашето. Значително по-силно”, каза още Станимир Стоилов.