Старши треньорът на Монтана Стевица Кузмановски реагира остро след загубата на неговия тим с 1:2 от Черно море в предпоследен мач от последния есенен кръг в А група.

Домакините от Монтана претърпяха минимално поражение, въпреки че играха с двама човека по-малко в продължение на повече от един час.

„Скандален мач. Жал ми е за тази публика, защото идва всеки мач и подкрепя отбора а виждате какво става. Явно централата трябва да помисли дали в провинцията трябва да има отбори или не”, изригна Кузмановски.

„Не искам да коментирам картоните. Отборът на Черно море трябваше да спечели три точки днес. Организацията на техния отбор е по-силна от тази на Монтана. Ни есе опитваме да направим футболни неща, но много ни пречат. Жалко е за тези хора, за Монтана. Искам да поздравя моите момчета защото направихме всичко възможно”, каза още наставникът на домакините.

„Трябва да се мисли за провинцията, за тези хора. Футболът е за всички отбори. Колкото повече хора има на стадиона, толкова по-добре”, добави Кузмановски.