Отборът на Славия ще тренира тази вечер на едно от помощните игрища на стадион "Георги Аспарухов". Футболистите на Велислав Вуцов гостуват в неделя на "Бългрска армия", а двубоят е от 19:30 часа.

Поради тази причина наставник на белите иска неговите състезатели да тренират дните преди мача на осветление с цел по- добро приспособяване към тези условия по време на сблъсъка с ЦСКА. Тренировъчната база на "Овча купел" не разполага с терен с осветление, което е довело до този ход.

Не е тайна че ръководствата на двата клуба са в добри отношения и въпреки че към края на заниманието на "белите" ще тече трескава подготовка за срещата Левски – Редбул Залцбург шефовете на сините без проблеми са предоставили едно от игрищата си на тренировъчната база което е в непосредствена близост до стадиона.

От началото на сезона отборът на Славия има изигран само един мач в по-късен час гостуването на Литекс в Ловеч, но тогава не бе предприета такава мярка. Старши треньорът Вили Вуцов ще направи всичко възможно да се възползва от моментните сътресения в ЦСКА, за да вземе нещо от "Българска армия".