Шампионите от Каменица ФЕНкупа`2012 Випдент от Пловдив пътуват за Мадрид, за да получат голямата награда на най-големия в България футболен турнир за фенове. Аматьорите ще гледат на живо дербито от кръга в Испания – Реал срещу Барселона.

Повечето от момчетата са фенове на Барса, но очакват с нетърпение сблъсъка, като вероятно ще бистрят и тактика за защита на титлата си в 11- тото издание на ФЕНКупата. Водач на делегацията е мениджърът събития към Каменица АД – Кирил Глушков, познат по футболните терени като Кико.

„Всичко е ОК по отношение на организацията. Критики към испанската футболна федерация, която 10 дни преди мача смени датата и часа. Това наложи промяна на самолетните ни билети, хотелска резервация, но все пак се справихме“, коментира пред Гонг Глушков преди да отлети с групата от 8 футболисти за столицата на Испания.

11-тото издание на ФЕНКупата предстои, а организаторите обещават много приятни изненади за всички участници и публиката, която ще ги подкрепя по футболните терени на България.