Сезонът за Уелингтън Финикс и Божидар Краев приключи. Новозеландският клуб отпадна на полуфиналите в плейофите на австралийската А-лига след загуба с 1:2 от Мелбърн Виктори в реванша. Редовното време на мача приключи при 1:1, а след 0:0 в първата среща се стигна до две продължения, в които Виктори стигнаха до успеха и намериха място във финала. 

Двубоят предложи много емоции и драма. Краев започна като титуляр и остана на терена до 73-ата минута, когато беше заменен от Оскар Завада. Десет минути преди това Уелингтън Финикс получи дузпа за игра с ръка на противников футболист. Алекс Руфър обаче не успя да се разпише от бялата точка. 

Мелбърн излезе напред в резултата в 81-ата минута с гол на Адама Траоре. Уелингтън успя да прати мача в продължение с попадение в деветата минута на добавеното време на мача. Разписа се заменилият Краев Оскар Завада след асистенция на Костас Барбарусис. 

В 102-ата минута гостите отново излязоха напред след гол на Кристофър Икономидис, който се оказа достатъчен, за да ги прати на финал. 

Там техен съперник ще е Сентръл Коус Маринърс или Сидни. Първата среща завърши 2:1 за Маринърс.