Съществува голяма вероятност турнирът „Плейстейшън 2007”, на който през изминалите две години ЦСКА представя пред собствена публика новите си попълнения, изобщо да не се състои.

След като преди няколко дни лично старши треньорът на тима Стойчо Младенов се зае да търси отбори участници, като наблегна на контактите си най-вече в Гърция, където е бил наставник на няколко тима, се оказа че единствено от втородивизонния Калитея са дали положителен отговор, но само при едно условие. Домакините от ЦСКА да поемат разходите по пътуването, като то бъде задължително със самолет. Това почти сигурно осуетява тяхното пристигане в София за следващия уикенд.

Ако няма минимум два чуждестранни отбора, то спонсорите ще се отеглят от инициативата. Така ЦСКА може сам да си организира свои, изцяло български чeтиристранен турнир, на когото освен „армейците” и сигурната до момента Славия, да участва и Вихрен, както и да се търси четвърти тим за карето.

Липсата на финансова осигуреност на транспортните разходи е провалила идването за надпреварата на бившия тим на Георги Чиликов Насионал /Мадейра/, признаха от Борисовата градина.