Университатя Клуж с Пламен Илиев в състава си загуби с 1:2 у дома от Волунтари. Срещата беше от 15-ия кръг на румънското първенство. Българският вратар спаси дузпа в добавеното време на мача.

Домакините поведоха още в 12-ата минута на мача. Тогава Дан Нистор изведе Янис Стойка сам срещу вратаря и последният не сбърка за 1:0. 

Волунтари стигна до изравнителен гол в 31-ата минута. Адам Немец успя да се измъкне от двама противникови футболисти и да реализира за 1:1. 

Гостите стигнаха до обрат в 61-ата минута. Дору Андрей получи в наказателното поле, Илиев излезе да го блокира, но той върна назад към Андрей Думитер, а последният вкара за 1:2. Шест минути след това Волунтари остана с човек по-малко, след като Николае Кърнац беше изгонен с втори жълт картон. 

Университатя опита поне да стигне до изравнителен гол, но вместо това в продължението на мача Волунтари получи дузпа, след като Илиев фаулира откъсналия се сам срещу него Думитер. Българинът получи жълт картон, а след това спаси удара от бялата точка на потърпевшия. 

"У" остава на 9-о място във временното класиране с 19 точки, докато Волунтари е 12-и с три точки по-малко.