Бившият футболист Благой Георгиев бе отпратен от столичното заведение "Буда шиша", съобщава Блиц.

В продължение на 5 месеца Джизъса рекламираше локала из сутрешните телевизионни блокове, а от време на време ходеше в него, за да припали наргиле.

Известността на Джизъса бързо придаде добавена стойност на заведението и изстреля кафенето в рекламния космос, колкото и относително да е това, когато говорим за България.
В началото след откриването си в края на миналата година "Буда шиша" буквално преливаше от клиенти, а купоните гърмяха с шеметна сила. Бутилките с шампанско се лееха като Ниагара, а водката извираше като Перловската река.

След прогонването на Благо като рекламно лице обаче заведението се свлече в пропастта на посредствеността. Персоналът се разбяга панически в посока морските курорти.

Благой Георгиев останал като попарен, след като разбрал за неблагодарната постъпка на босовете на "Буда шиша" да му обърнат гръб, вместо да го короноват с отделно сепаре, което да носи неговото име.
Не по-малко гневна била и Русата Златка, която също разхождаше изваяната си снага из заведението, за да помогне на мъжа на живота си.