Българският нападател Божидар Краев изигра пореден силен мач за своя Уелингтън Финикс при победата с 2:0 у дома над Уестърн Сидни Уондърърс. Срещата беше от 9-ия кръг на А-лигата. 

Краев започна на върха на атаката на своя тим, като беше заменен дълбоко в добавеното време на второто полувреме от Айзък Хюс. 

Гол на домакините беше отменен в края на първата част за игра с ръка на Костас Барбарусис. Малко след подновяването на мача капитанът на гостите Марсело застъпи Краев в наказателното поле. Главната реферка на мача беше привикана за изгледа ситуацията за потенциална дузпа за новозеландския клуб, но прецени, че няма основания да посочи бялата точка. 

В 86-ата минута Краев прати топката във вратата на Уестърн Сидни Уондърърс, след като засече подаване отляво, но се оказа в положение на засада. 

Уелингтън Финикс поведе в продължението на втората част. Костас Барбарусис се възползва от грешка на Марсело в отбрана и прати топката във вратата. Малко след това Бенджамин Олд вкара втори гол за домакините. 

Отборът на Божидар Краев е лидер във временното класиране с 20 точки. Уестърн Сидни Уондърърс заема трета позиция с пет точки по-малко.