Още двама футболисти пропускат гостуването на ЦСКА във Варна срещу местния Спартак, припомня и официалният сайт на клуба.

Извън групата поради натрупани жълти картони са Героги Илиев и Даниел Моралес. Илиев бе сред най-добрите по време на домакинската победа /2:0/ над Литекс в неделя. За разлика от него, бразилецът Моралес не се представи на ниво е бе заменен от Стойчо Младенов.

ЦСКА ще бъде в морската столица и без контузения Велизар Димитров. Двубоят от 19-и кръг на „А” група пропускат още повикания в националният отбор на Румъния Флорентин Петре, както и неговия сънародник Алекс Пицурка, който е бил освободен за няколко дни поради смъртта на своя дядо. Петре Пицурка, баща на националният селекционер Виктор Пицурка почина на 77-годишна възраст.

Единствената положителна новина за Стойчо Младенов в този аспект е завръщането на титулярният капитан Валентин Илиев, който пропусна дербито с Литекс поради червения си картон, показан му в двубоя срещу Локо Пд. Отсъствието на национала обаче не се почуства особено, поради изключително апатичното ловешко нападение.