Членът на изпълкома на БФС Стефан Орманджиев заяви, че всички искат българин да е следващият национален селекционер, който ще води България в световните квалификации.

„Във футболно отношение в България през последната година не се случи нищо ново. Българският национален отбор не успя да се класира за Европейското първенство, защото нямаме тази генерация, която може да направи това факт. Бербатов, Мартин и Стилиян са прекрасни футболисти, но за съжаление не се получи. При младежите ни също се намират някой добри момчета, но за съжаление няма едно цяло поколение. Докато не се направят игрища, спортни академии и не изнасяме футболистите на 20 години няма да се получи”, коментира членът на Изпълкома на БФС.

„Нормално е ЦСКА да са на първо място и смятам, че те ще станат шампиони. Стойчо Младенов е добър треньор. Този път и разликата е по-голяма. През последната година имаме много по-истински мачове”, добави Орманджиев.

„Много е важно кой ще бъде национален треньор. Всички сме затруднени, но Боби Михайлов ще намери най-добрия вариант. Нямаме голям избор. Много искахме националният селекционер да е българин. Радвам се, че българските съдиите бяха подкрепени. Те се представят все по-добре”, завърши Стефан Орманджиев.