Българският нападател Николай Тодоров вкара деветия си гол през сезона, след като откри резултата за своя отбор Еърдриониънс при визитата на Дъмфърмлин в отложен мач. Двубоят, който беше  отложен от 21-ия кръг на първенството в Лига Чемпиъншип на Шотландия, приключи 2:0 за гостите, а роденият в Плевен таран беше точен в 16-ата минута след подаване на Адам Флицъл. Гейбриъл Макгил узакони успеха на гостите с втори гол в 60-ата минута.

С тази победа Еърдриониънс е на 5-о място във второто ниво на футбола с 35 точки, на 2 от Грийнък Мортън, последният в зоната на плейофите за изкачване във Висшата лига. По същото време Мортън падна 0:1 на свой терен от новия лидер Дънди Юнайтед.

"Диамантите", както е прякорът на Еърдриониънс, доминираха през голяма част от мача и можеха да постигнат по-изразителна победа. При втората добра атака Тодоров откри с глава. Той засече на задна греда центриране на Фрицъл, който проби по фланга и изсипа топката в наказателното поле от самата аутлиния. До почивката домакините имаха една претенция за дузпа, но в края на частта бяха близо да пуснат втори гол.

Николай Тодоров можеше пак да се разпише с глава в 57-ата минута, но защитник спря топката на голлинията. Две минути по-късно обаче това все пак се случи с попадението на Макгил./ БТА