„Несериозно звучи да стана национален селекционер. Не се подценявам, но някои хора ми „помогнаха” доста и сега тръгвам от нулата. Който и българин да бъде избран, ще бъде грешка,” заяви старши треньорът на Калиакра (Каварна) Велислав Вуцов пред Дарик радио. „Дори и да постигне резултати, пак ще има проблеми, ако е българин.”

„Аз не съм много убеден, че можем да спечелим двата мача с Беларус. Нашият отбор няма кой знае какъв потенциал и не знам защо всеки си мисли, че ще спечелим с лекота.”

„Аз самият не очаквах Източната Б група да е толкова равностойна”, призна Вуцов. „Нафтекс и Черноморец са наистина много по-добри от другите, надолу всички са равностойни,” допълни младият специалист.

„Ние се борим всеки мач, няма значение дали ще завършим трети или четвърти. Целта ни е да печелим точки във всеки двубой, да завършим възможно най-високо. Гарантирам, че не търсим класиране на трето място, за да използваме възможността, че Нафтекс и Черноморец са разследвани и могат да бъдат изхвърлени,” бе категоричен той.

Вили Вуцов не пропусна за зачекне темата за регионалната война между Калиакра и Светкавица Търговище: „Те не са на нашето ниво – нито умствено, нито футболно. Нападнаха ни с доста груби думи, на които не можах да остана длъжен,” призна треньорът.