„Като се има на предвид че двама от основните ни футболисти ги няма и то в средата на терена, може би най-креативните – Ивайло Чочев и Тошко Неделев…мисля, че особен първото полувреме се справяхме доста добре”, сподели селекционерът на юношеския национален отбор Атанас Атанасов след загубата с 1:4 от Локомотив Пловдив в контрола.

„Като направих промените във второто полувреме, вече тези момчета които съм ги взел на проби Марудов от Ботев Пловдив и Бисеров от Локомотив Пловдив плюс Гамаков, вече ни падна малко нивото, но старанието им и амбицията им беше на доста високо ниво. Имаме лагер от 29-ти до 6-ти до първия мач, надявам се Чочев и Неделев да бъдат в строй до тогава”.

Относно предстоящите квалификации, Орела сподели: „При всички положения подкрепата на феновете ще бъде много важно нещо. Поради тази причина исках квалификациите да са в Пловдив, защото тук винаги обстановката си е футбола, за мен това е най-футболния град”.

„Изцяло си зависи от нас, отборите на Русия, Ирландия и Босна и Херцеговина са на едно доста високо ниво, но мисля, че имаме сили и качества да се класираме”, допълни специалистът.