Нападателят на Черна Гора Мирко Вучинич бе уверен в успеха на своя отбор в двубоя срещу България. „Феновете очакват да победим и едва ли не да вкараме 2-3 гола. Искам да играем със сърце. Като играхме в България имахме малко повече късмет. Ще бъде много тежко, но се надявам нашата публика, която дойде и на тренировката да ни подкрепя през целия мач”, каза Вучинич.

„Докарахме нещата до тук и ще е много глупаво да ги изпуснем сега. Надявам се да стане добър мач. И ние и българите сме технични футболисти. От нас се очаква, че трябва да победим, но дали това ще стане ще разберем утре. Най-важна е победата. Резултатът не е важен. Това не означава, че трябва да нападаме постоянно. Трябва да чакаме нашия си стил. Във всеки един мач до сега сме играли един за всички, всички за един”, каза Вучинич.

Той допълни, че не трябва да се прави разлика дали Черна гора играе с България, Бразилия или Испания. "Нас не ни задоволява равенство или минимална загуба. Единствено победата е важна", завърши звездата на Рома.