Десният бек на ЦСКА и националния отбор Иван Бандаловски разкри след победата с 3:0 над Локомотив Пловдив, че е имал интересен разговор с главния съдия Таско Тасков.

След като Бандаловски е поискал сметка на Тасков за негово отсъждане, реферът отвърнал на играча с думите: „Ти много добре игра с Англия, беше най-трагичен”.

„Дойдоха с големи очаквания, но им напълнихме кошницата с 3:0. Мисля, че така, който идва тук, трябва да си тръгва поне с 3 гола, за да имат респект към ЦСКА. Надяваме се във всички мачове да играем така”, каза бранителят на червените.

„Явно Мораес ги изненада, много силно игра. Поздравявам го за дебюта и за гола. Надявам се във всеки мач да играем така и да станем шампиони, за да затворим очите на критиците си.”

„Всичко в ЦСКА е прекрасно, всички сме приятели, треньорът е супер, президентът е супер, няма проблеми.”

„Попитах съдията, защо дава фаул, а не даде чиста дузпа срещу Зику след това, той ми вика: „Ти много добре игра с Англия, беше най-трагичен.” Това какво общо има? Това ме обижда мен. Нормално ли е един съдия да говори така на футболистите? Според мен това не е нормално. Това какво общо има с ЦСКА и А група? Щом съдиите почнаха да ни правят разбори, да спираме първенството. Това е неуважение към мен, футболист на националния отбор”, оплака се Иван Бандаловски.