Нигерийският футболист Удоджи, който направи зашеметяващ дебют за младежкия национален отбор на България, сподели за Гонг впечатленията си от първия си мач като национален състезател, макар да не е за родината си. Момчетата на Александър Станков победиха Гърция с 4:1 в контролна среща, играна в Атина.

„Много съм доволен от двубоя, който изиграх и дори имах възможност да отбележа две от попаденията. Мисля че и треньорът Александър Станков е доволен от мен и ме иска и за официалните мачове от евроквалификациите,” коментира нигериецът с български паспорт.

Халфът на ЦСКА сподели, че не е наясно защо от нигерийската футболна федерация бавят документите, които трябва да се приложат във ФИФА, за да може той да получи права и за официалните двубои с българската фланелка. Удоджи обаче увери, че за предстоящия сблъсък с Англия всичко ще е наред и се надява отново да се представи на ниво.

Обожаваният от червените фенове футболист, когото те наричат Митко, уточни, че в българския си паспорт е записан с истинското си име Удоджи, а не както се спряга по медиите Митко Атанасов Георгиев. Нигериецът сподели че името Митко идва от негов приятел, който го нарича така. Тъмнокожият играч заяви, че няма нищо против феновете на футбола да го наричат Митко, тъй като и на него му допада.

Що се отнася до клубния си отбор, Удоджи изрази мнение, че сегашният отбор на ЦСКА е много по-силен и има много стойностни играчи, и е убеден, че тази година „армейците” ще са шампиони и със сигурност ще преборят кипърския Омония за Купата на УЕФА.