Йордан Тодоров каза на днешното занимание на националите, че той и неговите съотборници се чувстват добре, няма физически проблеми при тях и очакват да победят Румъния в предстоящата квалификация за Евро 2008 в събота.

„Всички момчета са добре, със съотборниците ми направихме една добра тренировка, всичко е наред и очакваме да победим в събота. Получих неприятен удар по време на заниманието, но всичко е наред, нямам проблеми, мисля, че утре вече няма да изпитвам болка”, започна той.

„Нямаме нужда от допълнителна мотивация за мача в събота, няма какво да се мобилизираме. Трябва да дадем всичко от себе си, напълно готови сме да зарадваме хората, които ще дойдат”, сподели още футболистът.

„Разбира се, че не сме мислили, че в предпоследната ни среща няма да имаме шанс за класиране, но това е футболът, едни отиват, други не. Важното за нас сега е да излезем крайни победител от тези два мача”, коментира Тодоров.

„Не можем насила да караме хората да идват на мача, но ще е хубаво да ни подкрепят все пак. Аз съм готов да играя, дали ще ме пусне треньора, питайте него”, завърши българският национал.