Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев също отпадна от групата на младежкия национален отбор за мача с Люксембург от квалификациите, който ще се играе в понеделник. Неделев пък бе прегледан на "Царско село". Заради разтежение в задната част на бедрото полузащитникът няма да може да тренира пълноценно поне още 10 дни.

Днес от 18:00 часа е първата тренировка на младежите, като тя ще бъде на стадиона в Драгалевци. Иначе съставът тръгва за Люксембург на 9-ти септември, като полетът е в 7:15 сутринта. Тимът ще се прибере на 11-ти септември в 16:05 часа, а мачът с Люксембург е от 19:30 българско време на десети септември.

Групата на младежите за мача с Люксембург:

Вратари: Стефано Кунчев (Локомотив Пловдив), Ивайло Василев (Левски)

Защитници: Мартин Дечев (Черно море), Георги Терзиев (Черноморец), Георги Пашов (Монтана), Атанас Дреновички (Пирин Гоце Делчев), Ангел Грънчов (ЦСКА)

Полузащитници и нападатели: Пламен Димов (Черноморец), Александър Цветков (Литекс), Янко Ангелов (Любимец), Антон Карачанаков (ЦСКА), Ивайло Чочев (Чавдар Етрополе), Радослав Кирилов (Лумедзане, Италия), Георги Костадинов (Лудогорец), Иван Вълчанов (Новара, Италия), Живко Петков (Нефтохимик), Петър Атанасов (Ботев Пловдив), Станислав Костов (Ботев Пловдив).