Бранителят на Литекс Антон Недялков е бил опериран по спешност и няма да вземе участие в мача на младежите ни с Люксембург, съобщиха от щаба на националния отбор. В понеделник гостуваме във Великото херцогство в последна среща от Европейските квалификации.

Талантът на „оранжевите” е опериран от белодробна емболия, след сблъсък на тренировка на клубния си тим. Недялков записа участия в почти всички мачове на Литекс от началото на сезона и бе гласен за титуляр в мача с Люксембург от селекционера на младежите Михаил Мадански. Той е третият национал на ловчанлии, който пропуска този мач след контузиите на Момчил Цветанов и Страхил Попов.

Полузащитникът на Ботев Пловдив Тодор Неделев също няма да вземе участие в евроквалификацията с Люксембург. Той се яви на лагер-сбора пред националния стадион „Васил Левски” силно накуцващ и след задължителен преглед ще бъде освободен.

Така групата на младежите ни за последния им мач от еврокампанията остава от 18 футболисти. Селекционерът Михаил Мадански обаче си запазва правото да извика още някой преди тима да отпътува. Първата тренировка на младежите ни е днес от 18 часа в Драгалевци.