„Очаквам съвсем скоро в съседна нам държава да се случи нещо сензационно. Съседна от Запад. И нашите политици да се замислят какво вършат в България и дали милионите фенове на Левски няма да стоварят гнева си към тях. Сещайте се вие за какво говоря. Спонсорът на Левски зависи от "Южен поток". Съвсем скоро тези, които се упражняват за "Южен поток" ще усетят гнева на Левски", каза адвокатът, който завърши тази тема с думите: "Когато една партия победи, правителство се съставя от нейния лидер. Изключенията са малко. Идва зима, хайде да престанем с тези игри, схеми, пазарлъци…"

„Реализацията на новия терен отдавна трябваше да се направи. Предишното изкуствено игрище го направихме 2004 година и то беше най-модерното по рода си тогава. След много сериозна експлоатация то се амортизира. Още от 2011 година ми се искаше да го подменим. Чувствам вина за това, но нямахме средства. Теренът се износи и това предизвика доста контузии на наши юноши. Идеята е на самия Александър Кюлев. Той беше говорил с Георги Иванов още преди Гонзо да се върне в Левски. Това стана през април месец. По-късно се срещнахме и се разбрахме. Аз съм възхитен от това момче. Помня колко много искаше да играе в Левски, колко много баща му желаеше това. Той играеше в един набор с някои момчета, част от тях сега са в националния отбор“, сподели адвокатът.

„За съжаление положението е много тежко в момента. Неслучайно казах, че приемаме помощ. Имаме много реализации, които искаме да направим. Желаем да направим модерен медицински и възстановителен център“, добави Тодор Батков.

„Скоро ще обявим, кога ще имаме общо събрание. Вземанията, който има ще бъдат капитализирани. Капиталът ще бъде увеличен много сериозно. Аз си държа на думата и ще прехвърля пакет от акциите на феновете. Това ще се случи безвъзмездно, разбира се, срещу съответния ангажимент от тяхна страна да помагат. Ще подпишем договор, срещу него, те ще се ангажират да вкарват някаква сума в бюджета. Ако имат желание може да обособим и кои пера от бюджета да са. Издръжката на школата е около 1 300 000 – 1 500 000 на година“, продължи бизнесменът.

Собственикът на Левски Тодор Батков коментира думите на бившия изпълнителен директор и легенда на отбора Наско Сираков, който заяви, че разполага с "бомба" и държи "детонатора". „Дайте да не говорим за бомби. Миналата седмица видяхте какво стана. Сираков да я покаже, да я взриви, да дръпне детонатора, да се направи на камикадзе“, каза още Батков.