Полузащитникът на Левски Дарко Тасевски заяви, че е много доволен от убедителния успех над Дъндолк в Лига Европа, и отчете важността на ранните голове за победата с 6:0, която на практика класира „сините” напред.

„Силно играхме, вкарахме бърз гол, това е разликата от миналия сезон,” заяви Тасевски. „Надявам се, че и занапред ще бъде така, да вкарваме ранни голове. Левски игра много добър футбол.”

„Все пак такава изразителна победа е много важна. Но това не трябва да ни заблуждава, трябва да продължим в същия стил и да продължаваме да работим,” предупреди халфът.

Дарко Тасевски отчете, че новите попълнения в Левски са се включили отлично, и посвети победата на собственика Тодор Батков, който седна на трибуните на „Георги Аспарухов”.

„Според мен и там ще спечелим, ако играем като днес, няма какво да се притесняваме за победата,” добави още македонецът за реванша в Ирландия.

„Нямаме притеснения за жребия, надявам се съперникът да не е труден и да успеем да го преодолеем,” каза той за утрешния жребий за следващия кръг.

„Винаги има напрежение преди първите мачове, благодарение на бързите голове успяхме да покажем после играта си, мисля, че се получи,” завърши Тасевски.