Националният селекционер на България Станимир Стоилов заяви, че съставът му е ясен, но няма да го обяви. Той също така каза, че иска футболистите да играят като колектив.

„Всички играчи пристигнаха. За жалост имаше някой проблеми, като се наложи на някой да пристигнат с влакове. Утре ме интересува и резултата и играта. Голяма част от играчите пристигнаха току-що. Разговарях с двама-трима играчи”, коментира новият национален селекционер на България.

„Утре е денят, в който най-вероятно ще имаме тренировка и ще разговарям с тях и да ги настроя за тази среща срещу този сериозен съперник. Най-вероятно ще играем 4-4-2 или 4-3-3. Ще решим тази вечер”, добави наставникът.

„Бербатов наистина се справя добре като втори нападател, като разликата е единствено, че двамата нападатели са обърнати вертикално. Нямам нито една въпросителна. Съставът ми е ясен. Швейцария е сериозен отбор, който има голямо присъствие в европейския футбол, с много добър треньор”, сподели треньорът.

„Надявам се утре да покажем истинското лице на България и нашият отбор да направи крачка напред от последните си три-четири представяния. Сигурен съм, че ще се получи добър мач. Искам България да играе като колектив и като отбор”, завърши Станимир Стоилов.