Ден след празненествата по случай 134-годишнината от Съединението на България идва ред на един от дългоочакваните мачове на българския национален отбор по футбол за годината - гостуването на Англия на митичния "Уембли" в двубой номер 4 за "трикольорите" от европейските квалификации за Евро 2020. 

Селекцията на Красимир Балъков се изправя срещу един от най-стойностните национални гарнитури в света. Тимът на Гарет Саутгейт е съставен изцяло от звезди, подвизаващие се в най-силните отбори в 5-те най-елитни първенства във футболна Европа. Сред звездите, срещу които България вероятно ще трябва да се изправи, личат имената на младата суперзвезда на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. голмайсторът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг, както и един от най-добрите 9-ки в съвременната игра - нападателят на Тотнъм Хари Кейн. 

Срещу тази селекция Балъков ще се надява звездите на Лудогорец - Вандерсон и Марселиньо, да успеят да внесат необходимото техническо качество и хладнокръвие, за да могат "лъвовете" да намерят начини да застрашат английската врата. За Вандерсон това ще е и пълен дебют с националната фланелка. Редом до тях в нападение се очаква да започне и Ивелин Попов, който да внесе небходимия опит на един толкова емблематичен стадион. 

Балъков все още умува, дали да заложи на стража на Етър Христо Иванов, за когото това също би бил пълен дебют за отбора, или да предпочете по-изпробвания вариант със стража на Лудогорец Пламен Илиев. В отбрана се очаква Николай Бодуров да предвожда българите, въпреки проблемите в клубния му ЦСКА. Останалите му партньори в 4-та отзад се смята, че ще са Страхил Попов, Васил Божиков и Антон Недялков. 

В полузащитата Бала се очаква да потърси стабилност и повече способност за отнемането на топката. Георги Сърмов и Кристиян Малинов ще са най-вероятните титуляри, които се очаква да действат зад Ивелин Попов, Вадерсон и Галин Иванов. В ролята на нападател българският селекционер ще използва Марселиньо, независимо, че това ще е нетипична за играча роля. 

Двубоят е с начален час 19:00. 

Вероятни стартови състави: 

Англия: Джордан Пикфорд, Трент Александър-Арнолд, Майкъл Кийн, Хари Магуайър, Бен Чилуел,Джордан Хендерсън, Рос Баркли, Деклан Райс, Рахийм Стърлинг, Хари Кейн, Маркъс Рашфорд

България: Пламен Илиев Страхил Попов, Николай Бодуров, Васил Божиков, Антон Недялков, Георги Сърмов, Кристиан Малинов, Ивелин Попов, Вандерсон, Галин Иванов, Марселиньо