Фамилен сектор ще бъде изграден на стадион "Васил Левски" за мачовете на националния отбор по футбол. Специална зона на централната трибуна с отделен вход към нея, допълнителен уют, специално отношение към гостите и възможности за по-пълноценно изживяване преди и по време на футболните срещи – това ще предоставя на родители и деца уникалният VIVACOM фамилен сектор на националния стадион.

За първи път семейства ще имат шанса да се възползват от изградената за тях зона под козирката на сектор "А" на стадион "Васил Левски" за предстоящата решителна световна квалификация срещу Швеция на 31 август и последното ни домакинство от двубоите към Мондиал 2018 – срещу звездната селекция на Франция на 7 октомври.

БФС пусна в продажба билетите за мача с Франция

Фамилният сектор ще бъде изграден в блок 8 на сектор “А” на Националния стадион “Васил Левски”. Цената на билета за възрастен е 40 лева, а за дете е на символична стойност от 2 лева. Един възрастен може да купи до три детски билета. Билетът от 2 лева важи за деца до 14 години. 

Билетите за фамилния сектор за световните квалификации с Швеция и Франция вече са в продажба онлайн на eventim.bg и в партньорската мрежа на Eventim в цяла България.  

Симпатично лъвче, облечено в екип на националния отбор, ще очаква децата във фамилния сектор. Това е талисманът, който ще посреща децата и ще се грижи за тяхното добро настроение в семейната зона. Освен среща и снимки с лъвчето малчуганите ще могат да участват в забавни игри с награди от спонсора.

Чрез изграждането на специалния фамилен сектор БФС и официалният партньор на националния отбор по футбол VIVACOM искат да покажат, че стадионът може да бъде приветливо място и за семейства. Това е и крачка към връщането на времената, в които родители водеха с удоволствие децата си на стадиона, за да бъдат омагьосани от чара на футболната игра.