Българският фуболен съюз пусна от днес в продажба билетите за световната квалификация срещу Франция на 7 октомври. Двубоят на националния стадион "Васил Левски" е с начален час 21:45 часа. 

Пропуските за мача се продават от днес в системата на “Ивентим” като феновете ще получат отстъпка от 50%, ако си закупят място на стадиона до 3 септември включително. Цените на пропуските са: 40 лв. за сектор “А”, 30 лв. за сектор “В” и по 12 лв. за секторите “Б” и “Г”. Феновете, които решат да си осигурят онлайн билет за мача през “Ивентим” до 3 септември включително обаче, ще платят съответно 20 лв. за сектор “А”, 15 лв. за сектор “В” и по 6 лв. за място в сектори “Б” и “Г”. Привърженците на българския отбор могат да се възползват и от услугата print@home, като заплатят своите билети с кредитна карта и ги разпечатат от собствения си принтер.

От 4 септември билетите ще се продават с нови цени: 30 лв. за сектор “А”, 20 лв. за сектор “В” и по 10 лв. за местата зад вратите.

От 31 септември билетите ще се продават на касите на Националния стадион “Васил Левски” и в системата на “Ивентим” на следните цени: сектор “А” – 40 лв., сектор “В” – 30 лв., сектори “Б” и “Г” – 12 лв.

До 3 септември онлайн могат да се закупят и VIP-билети от категория “Златна” на цена от 100 лв.; от 4 септември до 1 октомври “Златен” VIP ще се продава срещу 150 лв., а от 2 октомври – срещу 200 лв.

VIP категорията “Сребърна” ще се продава за същите периоди съответно на цени – 30 лв., 40 лв. и 50 лв.

Българският футболен съюз има удоволствието да съобщи, че деца до 18 г. ще имат право да ползват 50-процентната отстъпка до деня на мача, 31 август включително.