Ивелин Попов и Валери Домовчийски ще водят българската атака срещу Уелс утре в последната ни евроквалификация. Мачът е от 21.05 часа на Националния стадион „Васил Левски”. Нападателят на португалския Спортинг Лисабон Валери Божинов ще остане на резервната скамейка, както по-рано намекна националния селекционер Михаил Мадански на пресконференция.

На вратата за България ще стартира Николай Михайлов. Двойката централни бранители ще бъде Иван Иванов и Йордан Милиев. Като десен краен бранител ще започне Георги Терзиев, който за пръв път в кариерата си ще стартира като титуляр в мач на българския национален отбор. Отляво ще действа Петър Занев, който се възстанови от контузията заради, която пропусна контролата с Украйна загубена от нашите с 0:3.

Като двойка опрони полузащитници срещу Уелс ще действат капитана Стилиян Петров и Владимир Гаджев. Станислав Манолев ще играе вдясно на полузащитата, а Александър Тонев отляво. Крилото на полския Лех Познан ще запише дебют за „трикольорите”. Ивелин Попов ще бъде на върха на българската атака, като зад него ще действа Валери Домовчийски.

Съставът на България срещу Уелс:

Николай Михайлов – Георги Терзиев, Йордан Милиев, Иван Иванов, Петър Занев – Стилиян Петров (к), Владимир Гаджев – Станислав Манолев, Валери Домовчийски, Александър Тонев – Ивелин Попов