В лагера на Норвегия не цари притеснение, въпреки вчерашната издънка с Азербайджан в Осло. Скандинавците не успяха да победят един от аутсайдерите в групата и позволиха на България да ги доближи на две точки в класирането в битката за третото място. 

Футболистите на тима обаче не са притеснени от това и изразиха увереност, че в следващия си мач в София ще дойдат и ще вземат трите точки, с които ще убият интригата в нашата група от евроквалификациите. 

"Спокойно, отиваме в София и си взимаме трите точки. И отново ние ще сме в битката за класиране", демонстрира увереност, граничеща с надменност, централният нападател Пал-Андре Хеланд. 

Малко по-скромен беше далеч по-голямата звезда от него Мартин Йодегаард, който вече носи екипа на Реал Мадрид. Според 16-годишния младок, мачът в София през септември ще е тежък, но и той е оптимист. 

"Да, равенство в София ще ни даде аванс. Не мисля, че играем лошо в последните четири мача. Просто трябва да почнем да пресираме както го направихме в последните 30-35 минути. Нормално е хората да са разочаровани."

"Аз също мислех, че ще победим Азербайджан. Сега трябва да вземем точки в България и това не е невъзможно", сподели младият Йодегаард пред авторитетното издание "Дагбладет" малко след мача.