„Чувствам се добре, независимо в кой национален отбор съм извикан – мъже, младежи или юноши”, заяви националният вратар Николай Михайлов след днешната тренировка на представителният ни тим. „За мен винаги е било гордост да нося националната фланелка. Срещу Латвия очаквам да играем добре, да изпълним исканията на Станимир Стоилов и разбира се, да победим”, добави талантливият младок.

„Не се притеснявам, че ще пазя цял мач. Това е моята работа, затова тренирам всеки ден. В последно време направих някои хубави мачове и се чувствам добре. Колкото каже Стоилов, толкова ще пазя”, каза още вратарят на холандския Твенте.

Ники коментира и отпадането на неговия Твенте от Спортинг Лисабон в Шампионската лига: „Целият отбор го прие тежко, защото и в двата мача с португалците играхме добре. В 94-та или 95-та минута си вкарахме автогол и отпаднахме. А заслужавахме да продължим. Но това е футболът. Вече гледаме напред.”

„Когато в първия мач влязох да пазя, бях весел, естествено. Преди да стъпя на терена се бъзикахме на скамейката и затова се смеех. Просто се чувствах добре. Със Стив Макларън сме говорили общи неща. За мен е ясно, че докато Сандер Бошкер е в отбора, ще получава нужното доверие. Все пак той има повече от 500 мача за клуба. Моята работа е, когато ми дадат шанс, да се възползвам по най-добрия начин. Радвам се, че направих два добри мача и показах, че могат да разчитат на мен. Оттук нататък си чакам момента”, сподели Михайлов-младши.

„Треньорът на Ливърпул Рафа Бенитес е говорил с моя мениджър Лъчо Танев и му е казал, че съм се представил добре. Догодина трябва или да преподпиша с „мърсисайдци” или ставам свободен. Така че тогава ще има развръзка на моята кариера”, завърши стражът на Твенте, който е собственост на Ливърпул.