Нападателят на младежкия национален отбор на Франция /до 21 г./ Жан-Кевин Огюстен отказа да се яви на лагера на младите „петлите”, които утре, петък, гостуват в Стара Загора от 19 ч. на българските си връстници.

Футболистът на немския РБ Лайпциг написа специално послание по повод отказа си: „Решението да не взема участие в мачовете на националния отбор срещу България и Люксембург е взето съвместно с моя клуб. То е свързано с лошите физически параметри, които имам в момента. Повиквателна от която и да е гарнитура на френския национален отбор не се отказва с лека ръка, освен при особени обстоятелства, каквито има в момента за мен”, обясни временния си отказ Огюстен.

Франция е убедителен лидер в група 9 с пълен актив от 21 точки.

Мачът на „Трейс Арена” е от квалификационна група 9 за Евро 2019, като четири мача преди края нашите са с актив от 8 точки, с 2 по-малко от втория Словения. Завършилият на второ място в нашата група има шанс за участие в баражите за класиране на финалната фаза на Европейското. Пропуските за двубоя са на цена от 2 лв. за всички сектори на стадиона.

При гостуването си на „петлите” нашите младежи загубиха миналата година с 0:3