Националният селекционер на България Станимир Стоилов остана доволен от показаното от играчите на Левски, които ще повика в националния отбор за контролата с Полша. Мъри изгледа последната контрола на „сините” на кипърска земя, завършила с победа с 2:1 нас Слован Либерец.

„Стана добър мач, отлични условия за игра, идеален терен, добър ритъм”, каза Стоилов веднага след двубоя.

„Добро ниво показаха футболистите на Левски, които съм избрал за националния отбор. Видях това, което очаквах”, добави той.

„Може и да се наложи да викна и нови имена, различни от познатите досега. Трябва да се търсят решения и да видим какво е състоянието с някои от футболистите, които играят в чужбина. За Йордан Милиев не съм решил”, коментира той.

Стоилов изгледа последните минути на двубоя в компанията на Александър Александров, който бе заменен от Георги Христов. „Шегувахме се със Сашо Александров в края на мача. Минаха по-весело последните минути.”

„Данчо Тодоров, когато е играл в ЦСКА и е играл добре, съм го взимал в националния отбор. При новата ситуация, няма да го взема, след като не играе на ниво и няма да е част от „червените”, Стоилов коментира ситуацията около играча на „армейците”, след като стана ясно, че на „Българска армия” няма повече да разчитат на него.