Новият временен национален селекционер на България – Георги Иванов-Гонзо до момента е спечелил половината от възможните точки в треньорската си кариера. Успеваемостта му не може да бъде определена като висока, тъй като от наставници на Черно море и особено на Левски се изисква доста повече. Статистиката показва, че легендарната "синя" деветка има 148 мача в елита, като е спечелил 223 точки или 50,22% от всички възможни.
 
Най-успешният му период бе първият в Левски. През сезон 2009/10 той започна като директор на Ратко Достанич, но след серия загуби под ръководството на сърбина той подаде оставка и Гонзо стана и треньор. До края на сезона спечели 69% от възможните точки, а те стигнаха за третото място.
 
Най-малък бе активът му през пролетта на 2013 година с Черно море. В първите месеци на „Тича“ той взе 19 точки от 15 мача или 42,22%.
 
Друг любопитен факт е, че Гонзо за втори път наследява Ясен Петров като треньор. През лятото на 2011-а пловдивският Джанини бе освободен от Левски, а отборът бе поет от Георги Иванов. Тогава това стана реално и по документи, но реално Ивано иззе функциите на Петров още в края на февруари, когато "сините" паднаха от ЦСКА с 1:3 на "Герена". / "Мач Телеграф".