Временният треньор на футболните ни национали - Георги Иванов - Гонзо, сподели атмосферата в лагера преди заминаването за Гибралтар. 

"Отиваме за победа, друга алтернатива няма. Футболистите в национлния отбор трябва да се раздават, дано да се представят по различен начин от предните два мача", започна Гонзо. 

"Нормално да е тежко като загубиш така, но сме професионалисти и трябва да продължим напред. Хубавото във футбола е, че след три дни има друг мач. Сега ще имат два поправителни изпита. Искам тези футболисти да изпитват удоволствие от това, че играят футбол. Предните два мача бяха мъка и за тях, и за хората, които гледат. Категорично Ви заявявам, че повече национлният отбор няма да играе по този начин."

Антон Узунов
71 снимки

"Не съм искал да бъда национален селекционер. Така се случи - Ясен Петров напусна. Изпълкомът вчера е обсъждал някакви имена. След като приключат мачовете, ще седнем и ще обсъдим кой ще е, аз нямам никакво желание. Около 20-30 човека са, от които ще се избира. В България има изключително много треньори - около 600 с лицензи."

"Няма никакви проблеми със състава. Доминик Янков и Радослав Кирилов ги освободихме, понеже бяха контузени. Опитаха се, но не можаха да са на линия. Йомов още има проблеми в глезена. Някои ще получат почивка", завърши Георги Иванов.