Половинката на българския национал Ивелин Попов – певицата Елена Паришева - даде много истинско интервю в рубриката на Мон Дьо в сутрешния блок на NOVA – „Събуди се“. Тя говори за всички трудности, през които са преминали отношенията ѝ с Попето, за ударите, които е понесла в живота и за „най-разумното ѝ решение“ да избере семейството пред кариерата.

Паришева споделя откровено, че преди да срещне Ивелин Попов е вървяла по житейската стълбица, а след него е открила смисъла на живота.

„Аз съм едно нормално, обикновен момиче. В живота никога не съм била твърде целеустремена, не съм прекалено амбициозна. Ако човек е роден за нещо, рано или късно то ще дойде само при него. Не бива да се драпа със зъби и нокти. Аз вече съм забравила какво е да си Елена Паришева. Нямах и голяма разлика в образите. Имало е няколко маркетингови образи, но хората ме познаваха като Елена Паришева, сега съм просто Ели. За мен бе важно да ме запомнят такава какво съм, а не сърдита и ядосана, както става, когато започнеш да слизаш надолу. За мен животът е преди и след Ивелин. Преди него бе стълбицата на живота, а след него е смисълът на живота“, започна Елена Паришева.

„Разбира се, че си заслужаваше да се откажа от сцената. Имаше един период, когато реших да му дам шанс. Той бе много упорит. Бе убеден, че ще бъдем семейство. Бях се отегчила от средата, в която попаднах и знаех, че не съм аз това. Исках човек, който да иска семейство. Аз не приемам това за жертва. Хората така го приемат, които са амбициозни и материални. За мен това бе най-разумното решение в живота ми. Запознахме се в едно заведение. Имахме общи приятели с брат му. След това по празници започнах да получавам съобщения с нетвърде ласкателни думи, той все пак е зодия скорпион, но на място. Във времето след като видях, че е и футболист, реших, че няма шанс да му отвърна, а и бях във връзка. Не исках и не търсех нещо различно. Когато започнахме да си пишем, 2009-а мисля, че беше, пишехме ежедневни неща. Привлече ме душата му, житейският му поглед. Влюбих се в душата и сърцето му. Много е добър, чувствителен, разбиращ. Първата ни целувка я помня, бе в Троян – моят роден град. Той играеше в Ловеч още. И там се срещахме“.

„Нашата връзка не бе спокойна в началото. Любовта бе любов по време на война. От самото начало всички бяха срещу тази връзка, дали едната част заради това, че си оставям кариерата. Имаше и приятелски огън, интриги, звъняха ни, той в началото се подвеждаше. Но аз съм войник. Трудно ще предам знамето. Като лъвица съм стане ли дума за семейството. Чувствителна съм на тази тема и ги браня много. Първите 3-4 години бе такава борба да оцелее това семейство. Стигало се е до там, че за да осуетят негов трансфер са опитвали да вкарват смут в семейството му. Неговата фамилия е много задружна. Ние много сме разсъждавали кой е имал интерес. Смятам, че той е твърде дразнещ, казва всичко в очите и не влиза в схеми. Имаше много трудни мигове. Хората остават с впечатление, че е било лесно, но не е било“.

„Когато човек получи първия голям финансов ресурс около него се навъртат едни хора като пиявици и опитват да те тласкат в друга посока. Това да имаш семейство и да си порядъчен е сякаш грях в тези среди. Усетих, че имаше миг, в който леко го подхлъзват. Не съм от жените, които вдигат скандали и размахват пръст. Тогава говорех спокойно с него, за да го накарам да се замисли дали е добре или зле. За мен тогава бе тежко като жена да успея да го опазя“.

„Спомням си след първия му трансфер в Русия, голям, бяхме застанали един срещу друг – като лъв и скорпион. Бяхме гръб в гръб. Първо и двамата плакахме, защото аз бях бременна тогава, него много го заболя, че мен ме заболя. Тогава той ми каза, че иска да има семейство с мен, въпреки всичко и въпреки всички“, разказва за трудностите Елена.

„Ивелин е любовта на живота ми. Абсолютно. Аз назад в годините, когато бях изпълнител, се възхищавах на съпругата на Митко Димитров. Страшно харесвах тази жена, попивах всеки неин жест, начинът ѝ на говорене. Много исках да ѝ подражавам. С времето, след като се запознах с Ивелин, ми се наложи в началото, докато бях бременна, да живея при родителите му и там се запознах със следващия скорпион, защото и Мария Димитрова е скорпион, и майката на Ивелин - също. С нея сме водили много женски разговори. Тя ми каза едно: „Децата растат, хващат си пътя и продължават живота си. Ти трябва да гледаш теб и Ивелин. Вие трябва да сте добре заедно и да не позволяваш тази емоция да си иде". Смело мога да кажа, че съм се усещала, че понякога го слагам пред децата. Не си представям живота, света, нищо не си представям без него“.

„Искам да обясня на децата, че вещите не са най-важни. Иска ми се да са освободени. Строга майка съм, особено към сина. Малката е малка. Аз се възхищавам на свекърва ми, че е възпитала истински мъже и ми е важно да не е лигаво момче. Карам го да има уважение, да си сервира и отсервира“.

„Ивелин разказва на децата за кариерата ми. Синът ми не искаше да повярва, че това съм аз. Малката е музикална. Тя се заслушва и реагира, но е твърде малка. Децата трябва да правят това, което ги прави щастливи“.

„По пътя към успеха разбрах, че съм сама. Най-желаният момент в професионален аспект – да бъда на турнето - съвпадна с най-голямата трагедия в живота ми. Бях изпуснала толкова неща, че в един миг разбрах, че това е имагинерно и оставаш сам в болката си. Говоря за загубата на братята ми. На 2 август. Това бе моето първо турне и един голям концерт, който се засне. Имам много силна интуиция. Това според мен е гласът на Бога. Имах силно усещане. Този ден бе почивката. Гледах новините и там без имена казаха, че на този ден всяка година морето взима своите жертви. Тогава усетих, че имам нещо общо с тази новина. Тогава си спомням, че брат ми позвъня. Той ми каза, че трябва да съм спокойна. Станал инцидент и аз му отвърнах, че вече знам. Обясних му, че гледах новините и знаех, че се говори за тях. 2 август е денят на удавника и това е денят на моя рожден ден. Аз не мога да плувам. Имам страх. Не вярвам, че това е инцидент. Не знам до каква степен е добре да коментирам версиите с наркотиците. Пламен бе много вманиачен към българската историята, искаше да запали хората по този дух и правеше рокерски събори до една крепост до Троян. Той имаше непоносимост към наркотиците. Знам, че са искали да го пробият и да вкарат там наркотици. Но до днес не вярвам, че това е било инцидент. Искам да им кажа, че съжалявам, че съм пропуснала много мигове“, говори с тъга Паришева.

„Мъчно ми е за момичетата, които искат просто да са популярни. Когато седнахме с Ивелин да правим семейство, казахме аз имам толкова, а ти толкова, започваме от нулата. Мили момичета, много е важно да започнете от нулата заедно. Жената има стойност, когато е до мъжа на всяко стъпало. Всичко останало е прах. Парите не са постоянна величина – днес ги има, утре ги няма. Аз бих била с Ивелин и в колиба“, казва Паришева.

Жената до Ивелин Попов: Не си представям живота без него