Половинката на Ивелин Попов Елена Паришева е специалният гост в рубриката на Мон Дьо по NOVA, която ще бъде излъчена в сутрешния блок - „Събуди се“ в неделя (24 юни). Бившата хитова изпълнителка не крие, че родният национал е любовта на живота ѝ и без притеснение споделя, че не си представя съществуването си без него.

Паришева говори и за вълненията на голямата сцена, за това липсва ли ѝ и дали въобще има връщане назад. В разговора, който представя красивата Елена в по-различна светлина, от тази, в която я познаваме, емоциите взимат връх в един момент, а сълзите бликват от очите ѝ. От какво са провокирани те, гледайте в неделя, 24 юни.

А сега в аванс ви предоставяме част от изказването на Паришева:

„За последно на сцената се качих на турнето през 2010 година. Когато пуснем на приятели кадри, те малко се шокират. Защото ние ги посрещаме у дома, аз съм една обикновена домакиня и когато видят за какъв народ става дума и за каква голяма сцена – учудват се“, казва певицата.

„Това ми липсва много – да. Даже сега настръхвам. Това е неописуема емоция. Това са моменти, които с думи не могат да се опишат“

„Няма връщане назад - категорично. Почти не мога да намеря себе си. Не се виждам. Периодът, в който реших, че ще бъда майка, бе много отговорен. Може би повечето хора, които са решили да бъдат родители, са принудени да правят някакви компромиси със себе си. Аз благодаря на Бога, че Ивелин ми позволи да бъда майка, просто да бъда майка и съпруга, отговорна към семейството си“.

„Ивелин е любовта на живота ми. Абсолютно. Аз назад в годините, когато бях изпълнител, се възхищавах на съпругата на Митко Димитров. Страшно харесвах тази жена, попивах всеки неин жест, начинът ѝ на говорене. Много исках да ѝ подражавам. С времето, след като се запознах с Ивелин, ми се наложи в началото докато бях бременна, да живея при родителите му и там се запознах със следващия скорпион, защото и Мария Димитрова е скорпион, и майката на Ивелин - също. С нея сме водили много женски разговори. Тя ми каза едно: „Децата растат, хващат си пътя и продължават живота си. Ти трябва да гледаш теб и Ивелин. Вие трябва да сте добре заедно и да не позволяваш тази емоция да си иде". Смело мога да кажа, че съм се усещала, че понякога го слагам пред децата. Не си представям живота, света, нищо не си представям без него“.

„Любовта с него (бел.ред. - Ивелин Попов) не беше лесна. Любов по време на война“, добавя Елена.