Вратарят на албанския национален отбор - Томас Стракоша, сподели, че е започнал да се адаптира в клубния си тим Брентфорд в английската Висша лига. След като до момента има повече второстепенна роля в квалификациите на Албания за UEFA EURO 2024, утре той ще бъде титуляр срещу България.

Албания и България се срещат от 19:00 часа българско време на стадион „Еър Албания“ в приятелска среща. Домакините победиха Чехия в изключително възлов двубой в група „Е“ и са на върха с 13 точки.

„Очакваме една провокация, агресивна игра срещу нас. Но вярваме в нашите сили и естествено, че очакваме да спечелим. Ние всички гледаме мача като истински двубой, а не приятелски. Имаме силен отбор и си вярваме. Не мислим кой е срещу нас, а се стараем ние да играем смело и силно. Това е ключът за добрите резултати на Албания“, започна 28-годишният страж.

„Както виждате, ние сме колектив. Утре, както и във всеки един мач до момента, разчитаме на колектива. Винаги съм наясно, че не играя сам – играем 11 на терена, а другите от пейката със сърцата си ни помагат“, заяви още Стракоша.