Нападателят на България Спас Делев е на мнение, че "лъвовете" са играли равностойно с Франция в последното си домакинство от световните квалификации. Те паднаха с 0:1, но според играча на Погон Шчечин, нашите не са отстъпвали на скъпите френски звезди. 

"Французите са звезди, на много високо ниво са. Футболисти от световна класа са. Но ние днес показахме характер, не мисля, че ни превъзхождаха с кой знае какво. И с двамата нападатели днес се получиха нещата, но те имат много класни централни защитници, единият от Реал, другият от Барса."

"Може би имаше някакъв респект, което ни коства и гола. Но второто полувреме се представихме много добре." 

"Днес всеки излезе и даде всичко от себе си, за съжаление не можахме да зарадваме феновете, а съперникът няма играч под 10 млн. Второто полувреме започнахме много силно, ако бяхме почнали така от началото на мача, можехме да ги изненадаме. Дадохме всичко от себе си." 

"Не трябва да допускаме отпускане срещу Люксембург. Очакванията към нас са много високи и трябва да го затвърдим срещу Люксембург. Ако не успеем да бием, ще е едно голямо петно върху представянето ни досега", заяви Делев.