"Трябва да запазим положителното мислене на феновете. Второто полувреме беше един добър образец, че играхме задружно, играхме като семейство и мислим само това да свършим в Норвегия. Не сме си поставяли планове, точки, голове. Най-вече планове на игра и поведението на футболистите. Като че ли, да, носи ни повече увереност", заяви националът Симеон Славчев при заминаването на България за Норвегия, където утре вечер предстои нов мач от Лигата на нациите.

"Но както казах най-важно е поведението ни и да покажем този начин на игра задружно, като семейство и мисля, че това ще бъде отразено от вас, и от феновете, и ще останат всички доволни. Надяваме се да продължим добрата серия и добрите изяви на терена, и хубавото поведение", спосели още Славчев.

"Истината ви казвам, не мислим това дали можем до голяма степен да си свършим работата при победа. Изцяло сме фокусирани поведението и начина на игра да бъде както досега – отлично,задружно и като семейство, искам това да подчертая", заяви националът и добави:

"Тук е моментът, в който напрежението идва. Нас това не ни плаши и сме готови за него."