Макар сърбите да знаят, че нямат право да губят европейската си квалификация срещу България, то „орлите“ не са загубили и грам от настроението си преди решителния мач срещу „лъвовете“ в неделния следобед.

По време на официалния брифинг на селекционера Драган Стойкович и звездата на Фенербахче – Душан Тадич, роден журналист зададе въпрос на английски, като преди това акцентира, че предпочита така, тъй като неговият сръбски навярно не би се разбрал добре.

Тадич бе попитан за настроението и какво си говорят преди срещата при решителния мач и дали е добре, че сърбите се изправят като домакин срещу отбор с нула победи в тази сесия.

Сърбия vs България

източник: sofascore.com

„Аз ще отговоря с моя добър сръбски“, продължи през смях бившият капитан на Аякс Амстердам. Момент преди отговорът на Тадиш пък Пикси Стойкович отсече, че само той говори в съблекалнята на селекцията на западните ни съседи. След това сръбският футболист зададе въпрос дали е удобно да отговори на сръбски, докато родният репортер прогласи залата със звучното „Давай, давай“, което накара Тадич да се усмихне.

Пикси: Изпуснахте Унгария, желая ви успех, но в следващите квалификации

Драган Стойкович за пореден път демоснтрира отличното си настроение преди решителната среща, за разлика от мнозина наставници в родния футбол, и дори форсира своя футболист да отговори на български, но Тадич не посмя.

Цялата ситуация може да видите в прикаченото видео.

Драган Иванов, пратеник на Gong.bg в Лесковац, Сърбия