Българският национал Ивелин Попов заяви, че единствено победите биха върнали феновете на стадиона. „Лъвовете” се изправят срещу отбора на Швеция в квалификационна среща за световното през 2018 година в четвъртък от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Гранквист: Попов може да ни създаде проблеми, ще внимаваме

 „Мачът за нас ще е по-различен. Вкъщи играем по-добре и се надявам утре да го покажем.  Разбира се, че за нас е важно да играем пред силни трибуни, но както каза и треньорът с повече работа и победи, ще върнем хората на стадиона”, каза Попов.

„Хвалбите от шведския лагер не ме ласкаят. Андрес Гранквист също играе в Русия, познаваме много добре качествата си. Как ще протидействаме, треньорът може само да каже”, допълни футболистът на Спартак Москва.

Хубчев: Попето е капитанът, но имам забележки

Попов не пожела да коментира изказването на националния селекционер Петър Хубчев, който разкри, че ще даде капитанската лента на футболиста, но има забележки. Футболистът допълни единствено, че нещата, които са си казали той и треньорът си остават между тях.

"Критиките на селекционера пък са неща, които остават между нас. Най-важното е да си вземем бележки от тях", завърши Попето.