„При всички положения полезна проверка. Сериозно изиграна от всички. Но ще се върна и една седмица назад, когато казах, че отношението беше сериозно през целия лагер и за радост този път това го пренесохме и на мача”, коментира националният селекционер Петър Хубчев след победата с 1:0 на България над Саудитска Арабия в контрола.

„Наистина се получиха някои от нещата и то доста добре. Някои компоненти ни се получиха доста добре, но за мен това е следствие от целия лагер. За мен физическата подготовка може да е на много по-добро ниво. Трябва да играем докрай. Във футбола бързо губиш и печелиш самочувствие. Полезна проверка, както казах. Много добра проверка”, каза Петър Хубчев.

„Друг път точно там смея да твърдя, че стоим добре – при статичните положения. Тук нямахме толкова добра информация за самите футболисти. Друг път не се получават такива неща. Дай Боже още по-голям да става кръга от играчи. Доволен съм от всички момчета. Дори тези, които не играха, страшно мотивирано тренираха”, добави Хубчев.

„На всяка цена ще настоявам за две проверки през март. Колкото е възможно повече контроли. Нека да гледаме задачите, които трябваше да свършим днес. За мен ще е много важно да наблюдаваме колкото може повече мачове на момчетата. Мачове на живо имам предвид. Колкото по-рядко се сещаме какво сме изпуснали, толкова по-добре”, завърши Петър Хубчев.