Националът на България – Мартин Минчев, говори пред медиите преди европейската квалификация с Литва и приятелската среща с Албания. Минчев гледа напред към предстоящите двубои и призна, че настроението в лагера на „трикольорите“ е добро.

„Предстои сблъсък с Литва и всички очакваме да победим. Тежат резултатите, но ние си вадим поуки и гледаме позитивно напред и да опитваме да спечелим двубоите си", обяви националът на България – Мартин Минчев, пред медиите преди европейската квалификация с Литва и приятелската среща с Албания.

startphoto.bg
39 снимки

"Мисля, че в Литва не беше изкуствена тревата и няма да има разлика. Настроението е добро и всички са концентрирани върху националния отбор“, каза още той.

„Ще видим в следващите мачове как ще се справим. Тактически работи и въпроси се задават към треньора, не към мен. Чувствам се добре, все още няма и месец, но ме приеха добре момчетата, всичко е наред и съм доволен. Досега съм изиграл 3-4 мача и не мога да кажа кое първенство е по-добро – чешкото или турското. Турската Суперлига се играе на по-високо темпо. Целите са да се печели всеки мач, отборът е нов, доста нови играчи, треньорът е амбициран и се гледа да стигнем максимално високо в класацията“, каза Минчев относно трансфера си от Спарта Прага в Чайкур Ризеспор.