Един от асовете на националния отбор на България Станислав Манолев похвали съотборниците си за представянето им в мача с Франция. "Лъвовете" паднаха с 0:1, а според него накрая "петлите" дори са почнали да бавят времето от страх. 

"Не ни стигна шансът. Имахме положения, от които да вкараме, те накрая почнаха да бавят, защото предполагам, че ги беше страх. Те са много добър отбор, получи се здрав, много хубав мач." 

"Ранният гол обърка сметките, през 2-3 минути не можахме да се срещнем с топката. Малко по-стъписано започнахме, но после се отпуснахме и заиграхме добре. През първото не играхме добре, но през второто се видя, че играем футбол, имахме 100-процентови ситуации пред тяхната врата." 

"Имахме си нашите положения, но не можахме да вкараме. Техният десен бек Сидибе ме ритна отзад, но не го наказаха", заяви Манолев и коментира предстоящия мач с Люксембург, като според него там не трябва да има пропуски. 

"Отиваме да браним честта на България, не можем да си сваляме гащите на Люксембург. Излизаме достойно от тази група, виждате с какви отбори играхме и какви резултати направихме. Трябваше да бием Беларус и щеше да е по-различно", завърши Манолев.