Младен Кръстаич бе представен като селекционер. На първата си пресконференция като такъв, той заяви, че националният ни тим не се намира на място, което му подобава. 

"Нашата работа е да работим, дали в клубен или национален отбор - това е работата. След като направихме добри резултати в Тел Авив, проведохме разговори с господин Михайлов и решихме да приемем. Има много талантливи млади футболист и затова се съгласихме на това предложение", започна Кръстаич.

"Още когато приехме предложението започнахме да работим. Преди да се бяхме разбрали, вече гледахме. Всички знаем на какво ниво е националинят отбор. Има много млад футболисти, които са загубили самочувствие. За последната година е имало 47 играчи, някои от които с по 1 мач. Сменили сте 7 вратаря в 8 мача, което е малко несериозно. Ще съм постоянно на терен. Такъв бях и като футболист, работа постоянно. Аз не представлявам само мен и моя щаб, а и Сърбия. Когато някой ден си тръгна искам вратите да останат отворени".

Антон Узунов
29 снимки

"Говорим си, ще видим какво е състоянието на футбола и шампионата. Въобще нямам страх да работя. И като футболист винаги давах всичко от себе си. Нямам страх от нищо. България е в такова състояние, че може за половин или една година да направим добри резултати. Аз ще оставя по-добра картина тук, може да сте сигурни. Относно тактическите въпроси - има треньори, които нямат определен тип футболисти и играят някаква схема, има още 2 мача в Лигата на нациите, след това още 2 мача.

"Ще опитаме да стигнем по-горната група, а в контролите ще наблягаме на играчи, които ще ползваме. Очакванията са големи, но аз нямам магическа пръчка. Аз като сърбин, ако съм по-голям патриот от българските играчи - това не е добре. Ще трябва да има промяна - или в тях, или в мен", завърши сърбинът.