Националният отбор на България излиза тази вечер срещу Гибралтар в мач от Лигата на нациите. Двубоят ще е и официален дебют на сръбския специалист Младен Кръстаич начело на "лъвовете". Двубоят на  "Хювефарма Арена" в Разград е с начален час 21:45 и ще бъде ръководен от чешкия арбитър  Павел Орел.
Срещу Гибралтар нямаме право на грешка, още повече че първият мач между двата отбора през юни завърши 1:1. Новият селекционер вече афишира, че целта е оставане в третото ниво на Лигата на нациите, а тя минава през задължителна победа днес. 
Очаква се на вратата да застане Даниел Наумов, който се намира в отлична форма. За последно стражът на ЦСКА 1948 игра срещу Франция в Париж през юни 2021 г. В защита най-вероятно Кръстаич ще заложи на карето Турицов, Петко Христов, Антов и Недялков, а в средата на терена ще се разчита на Филип Кръстев, Илия Груев и Илиян Стефанов. В предни позиции сигурен изглежда само обявеният за капитан Кирил Десподов, а за останалите места фаворити изглеждат Радослав Кирилов и Мартин Минчев.