Капитанът на националния отбор на България по футбол Кирил Десподов призна, че успехът над Танзания с 1:0 не бил от лесните. Тимът ни успя да реализира само един гол в първия мач от приятелския турнир FIFA Series. Попадението бе дело именно на играча на ПАОК през второто полувреме.

„Определено дойде по-трудно от очакваното тази победа, старахме се всички на терена, не успяхме да създадем повече ситуации за гол през първото полувреме. През второто започнахме по-добре. Казах на момчетата, че не трябва да се подценява този съперник. Говорих с моя съотборник Али Самата – той ми каза, че са добър отбор“, сподели Десподов за БНТ след мача.

Илиан Илиев: Трябва да контролираме срещите

Start-photo.bg
83 снимки

Съотборникът на Кирил Десподов в ПАОК Али Самата не взе участие в мача, след като му беше дадена почивка и не пътува със състава на Танзания.

„Победите, когато идват, идва и самочувствието, на нас самочувствието ни е смачкано, лека-полека с победите, ще се върне. Ние с момчетата се познаваме, работим по време на лагерите, за да се стиковаме, имаме доста работа, но това вече треньорът ще го каже“, каза още капитанът на „трикольорите“.

В понеделник, 25 март, България ще се изправи срещу Азербайджан в рамките на приятелския турнир в Баку.